Ro / En

MINPREST - Servicii certificate in industria miniera

MINPREST SERV S.A. Rovinari este o societate pe actiuni infiintata in anul 2002, specializata in prestari servicii pe intreg teritoriul judetului Gorj si regiunile limitrofe.

MINPREST SERV S.A. Rovinari este o societate pe actiuni infiintata in anul 2002, specializata in prestari servicii pe intreg teritoriul judetului Gorj si regiunile limitrofe.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia S.A. Tg-Jiu este actionarul majoritar in procentaj de 95%, iar 5% din pachetul de actiuni este detinut de sindicate:
Federatia "CENTRALA NATIONALA MINIERA", USMO, INITIATIVA SIND IMPEX S.R.L., SINDICATUL MINIER BERBESTI, ROSIND IMPEX S.R.L., SINDICATUL LIBER CARIERA LUPOAIA, SINDICATUL LIBER CARIERA ROSIUTA, SINDICATUL MINERUL ROVINARI, SINDICATUL EMC ROSIA.


SITUATIA INITIALA

Societatea are un numar de 1184 angajati grupati in 5 compartimente, iar managementul este reprezentat de 4 directori, general, executiv, economic, marketing si securitatea muncii, 2 consilieri, managerial si economic si 60 angajati reprezentand personal tehnico-economic si administrativ.

Principalele activitati sunt urmatoarele:

  • intretinerea si curatenia spatiilor interioare si exterioare;
  • producerea si distribuirea agentului termic si a apei calde;
  • deratizare, dezinsectie si dezinfectie;
  • stingerea incendiilor si interventii in situatii de urgenta;
  • intretinere si reparatii linii cai ferate;


Pentru serviciile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie societatea are toate aprobarile necesare de la Directia Fitosanitara si Protectia Mediului, pentru utilizarea substantelor toxice ce fac parte din grupa III si IV de toxicitate si personal atestat.

Serviciile de stingerea incendiilor sunt oferite de formatiile de pompieri civili alcatuite din personal calificat, bine pregatit, capabil sa intervina in situatii dificile, laureati la „Concursurile profesionale ale pompierilor civili".

In vederea desfasurarii in conditii de siguranta a activitatii de producerea si distribuirea agentului termic si a apei calde societatea noastra este autorizata ISCIR.
De asemenea personalul este autorizat pentru supravegherea lucrarilor la instalatiile de ridicat.
Toate materialele folosite de societate sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei si produse de mari firme, recunoscute in domeniu prin calitatea lor. La solicitarea clientului se pot folosi produse agreate de acesta.

Pentru a oferi servicii de calitate clientilor s-au achizitionat dispozitive si echipamente de lucru moderne si s-au incheiat contracte de furnizare pentru produsele necesare desfasurarii activitatii cu distribuitori ai unor firme din tara.

De serviciile societatii beneficiaza firme si institutii din Gorj si judetele invecinate, cum ar fi: Prefectura Judetului Gorj; Consiliul Judetean Gorj; Societatea Nationala a Lignitului Oltenia SA Tg-Jiu; Complexul Energetic Rovinari S.A.; Complexul Energetic Turceni S.A.; Complexul Energetic Craiova S.A.; Primaria oras Ticleni, jud. Gorj; Primaria comunei Balteni, jud. Gorj; Primaria comunei Telesti, jud. Gorj; Primaria comunei Albeni, jud. Gorj; Primaria comunei Berbesti; Primaria comunei Prigoria; Primaria comunei Mateesti, jud. Valcea; Spitalul Judetean Mehedinti; AJOFM Gorj; Inchidere si Conservare Mine S.A.; Agentia de Protectia Mediului, jud. Gorj; Grupul Scolar ,,Preda Buzescu", jud Valcea.


SOLUTIA

In aceste sens, conducerea organizatiei a hotarat implementarea sistemului de management al calitatii conform standardului international ISO 9001:2000 impreuna cu echipa de consultanti Pegas.

MINPREST SERV S.A. este o companie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii serviciilor oferite clientilor si care promoveaza o atitudine deschisa, directa si onesta sustinuta de o foarte buna comunicare in relatiile cu partenerii sai. Acest fapt a usurat destul de mult identificarea si descrierea corespunzatoare a proceselor organizatiei, in paralel cu instruirea personalului, atat cel de conducere, cat si de executie.

Procesul de implementare a sistemului de management al calitatii in MINPREST SERV nu a fost unul usor, avand in vedere numarul mare de angajati si dispunerea acestora in teritoriu. Insa, cu sprijinul conducerii organizatiei care a asigurat suportul logistic, implementarea sistemului de management al calitatii s-a desfasurat corespunzator si in teritoriu, fiind incluse in proces toate punctele de lucru in egala masura.

Odata cu constientizarea personalului asupra importantei fiecaruia in mentinerea si imbunatatirea sistemului de management al calitatii, s-a observat si imbunatatirea serviciilor prestate clientilor. Totodata, venind in intampinarea clientilor, MINPREST SERV a diversificat si continua diversificarea gamei de servicii oferite acestora - servicii de igienizare a echipamentelor de lucru, lucrari de reabilitare a cladirilor.


BENEFICII

Compartimentele firmei - Rovinari, Motru, Jilt, Berbesti si Mehedinti - colaboreaza eficient atat cu beneficiarii pentru oferirea de servicii bine definite, adaptate cerintelor pietii, cat si cu celelalte compartimente din cadrul societatii printr-o comunicare interna imbunatatita.

Pentru realizarea lucrarilor in termen si la standardele de calitate superioara, societatea dispune de un colectiv tanar, bine pregatit, dinamic si dornic de afirmare pe acest segment de piata care asigura o fluidizare a proceselor interne.

Pentru personalul MINPREST SERV S.A. grija fata de personalul de executie este o preocupare permanenta pentru asigurarea echipamentelor de lucru, protectie si altor mijloace, ducand astfel la cresterea implicarii personalului in activitatea zilnica, angajatii identificandu-se cu organizatia.

Masurile luate de societatea MINPREST SERV S.A. au rolul de a demonstra aptitudinea de a tine sub control procesele de prestare de servicii, de a preveni si rezolva orice neconformitati si de a folosi mijloace adecvate pentru a evita repetarea acestora.

Newsletter

Va tinem la curent cu ceea ce inseamna Pegas, cu noutatile in domeniu, cu activitatile pe care noi le desfasuram, cu serviciile pe care le oferim.

Brosura Pegas

Descarcati brosura in format PDF.

>> Descarcati brosura in format PDF.

Contact rapid

Pentru a afla in cel mai scurt timp posibil modalitatile in care va putem ajuta sa va atingeti obiectivele, contactati-ne acum la (+4) 0265 306 940 sau la info@pegas.ro

Din aceeasi categorie

Calendar instruiri

Consultati calendarul instruirilor sustinute de Pegas in perioada care urmeaza.